Tarkkatikki

Tarkkatikin yksilöllisesti valmistetut vaatteet on tarkoitettu käytettäviksi sekä arkena että juhlana. Jokaisen vaatekappaleen on omin käsin valmistanut laukaalainen yrittäjä ja omistaja Susan Immonen.

Tarkkatikin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia, istuvia, putiikkityylisiä vaatteita järkevään hintaan paikallisille markkinoille. Tarkkatikki kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin ja valitsee huolella käyttämänsä raakamateriaalit erikseen jokaiselle valmistamalleen kappaleelle.

Malliston vaatteiden kankaat ovat kaikki ÖkoTex100 -standardin mukaisia. Suurin osa kankaista on luomua ja kotimaista, osa kankaista on tilattu muista EU-maista.

Tarkkatikin mallisto on melko suppea, mutta vaihtuu vuodenajan mukaan. Jotkut kappaleet pysyvät mukana vuodenajasta toiseen ja uusia kappaleita lisätään jatkuvasti. Tällä tavoin yritys takaa vaatteiden korkean laadun ja yksilöllisyyden. Tilatessasi Tarkkatikiltä voit olla varma, ettei seuraavissa juhlissa kenelläkään ole päällä täysin samaa kangasta ja mallia olevaa mekkoa!

Kausittainen mallisto on tarjolla myös kokoa 56-152 cm oleville lapsille. Tarkkatikki pyrkii tarjoamaan lapsille vaatteita, joita ei markkinoilla ole jo valmiiksi laajalti saatavilla. 

Jokainen Tarkkatikin nettikaupasta löytämäsi vaatekappale voidaan tarpeen mukaan muokata juuri sinulle sopivaan muotoon ja kokoon. Jos et löydä omaa kokoasi, voit ottaa yhteyttä Tarkkatikkiin saadaksesi mittatilaustyönä tehdyn kappaleen. Mittatilaustyönä tehtyihin vaatteisiin lisätään vain pieni hintalisä. Ajan salliessa Tarkkatikki voi tehdä myös muita mittatilaustöitä esimerkiksi erityistilaisuuksiin. Kaikkia mittatilaustöitä koskien ota suoraan yhteyttä omistajaan.

Iloista shoppailua!